Hvorfor jeg startede med at tegne

Når man siger at en voksen mand tegner, så er det enten fordi han er arkitekt, kunstner eller bare lidt underlig vil de fleste mene. Jeg må falde i den sidste kategori hvis man absolut ønsker at dele det op på den måde, selvom jeg dog en dag håber at kunne blive kaldt for kunstner.

Siden jeg fik øjnene op for den kunst som ligger bag tatoveringer, valgte jeg at tage en gammel hobby op igen som jeg havde da jeg var mindre. Selvom jeg ikke var vild med kunst som lille, så kunne jeg dog rigtig godt lide at tegne og har altid været glad for at være lidt kreativ og skabe noget selv.

Når jeg tegner er det skam heller ikke blot med at stykke A4-papir og en gammel blyant. Jeg har brugt en mindre formue på at finde de rigtige redskaber og til at finde inspiration til hvad jeg skal tegne og i at lære de forskellige tegnemåder så jeg får mere ud af mine tegninger end blot krids-krads der kan bruges til at hænge op på køleskabet som dengang man var lille. Når jeg tegner føler jeg at jeg kan kreere noget og det er en super måde at koble af på. Det kræves tungen lige i munden når man tegner og det er noget man skal have en god tålmodighed til hvis man vil gøre noget seriøst ud af det. I skal selvfølgeligt ikke snydes, og så snart jeg har noget der er værd at vise frem vil jeg også vise det her på siden.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *