Sundhed og livet

Ikke alt skal handle om tatoveringer selvom jeg dog kunne skrive og snakke om det i flere dage i træk hvis jeg fik muligheden for det. Jeg har dog også andre interesser som jeg også vil skrive om her på siden. Blandt de ting er blandt andet mine venner og så selve livet og hvordan jeg kan gøre det bedre, hvilket blandt andet tæller sundhed og træning.

Jeg har for nylig haft mulighed for at kombinere det hele lidt da jeg har tilbragt en del tid sammen med min rigtige gode veninde Trine. Jeg har været ven med Trine i rigtig mange år og hun er også et utroligt spændende menneske, der elsker livet og som arbejder som meteorolog, hvilket I også kan læse en del om på hendes hjemmeside hvor hun skriver om lidt af hvert.

Jeg har benyttet Trine som træningspartner på det sidste for at kunne presse hinanden godt i gang med træningen. Hun har i flere år været vanvittig flittig og dygtig til træningen og har gennemført et helt igennem fantastisk vægttab, som har givet hende super meget livsglæde og overskud. Det er noget af dette jeg ønsker at kunne tilbringe mig selv, hvilket jeg derfor har teamet mig sammen med hende og nu er kommet rigtig godt i gang med træningen og den sunde kost der skal til. Jeg har egentlig ikke levet usundt før, men når man lever meget ensformigt så kan ens motivation godt gå i stå. Dette skal jeg nu lave om på sammen med Trine, hvilket i også vil kunne læse mere om i fremtiden.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *