Tatoveringer i vores samfund

tattooTatoveringer har en lang historie tilbage i tiden og der har været mange forskellige reaktioner på hvilke typer der går med tatoveringer. I starten var det primært sømænd og skumle typer der lod sig tatovere og man så nærmest aldrig en kvinde med en tatovering. Det blev anskuet som noget lidt mærkeligt og en måde at ødelægge sin krop på og jeg kan da huske tilbage på dengang jeg var barn, hvor det blev anskuet som lidt underligt at have en tatovering. I de gamle dage var det nærmest kun oplevelsesrejsende der blev anset som værende nogenlunde noble der kunne gå med en tatovering.

I Danmark havde vi dog vores kære konge, Frederik d. 9. som havde prydet sin krop med tatoveringer for at vise at han nu var en del af søens folk. At en konge valgte at tatovere sig gjorde det måske lidt mere socialt anerkendt i landet, hvilket jeg også syntes er fantastisk og jeg ville ønske at jeg kunne have oplevet den muskuløse tatoverede mand som vores konge.
Nu er tatoveringer for alvor blevet en kunstform og man ser folk i alle aldre og af alle køn få en tatovering. Det er lige fra 18-årige teenagepiger til 80-årige gamle mænd der får tatoveringer nu om dage og der er nærmest intet forkert i at få en tatovering nu om dage så længe man kan stå inde for det, hvilket jo et helt fantastisk og gør det noget nemmere for en passioneret som mig.

This entry was posted in Blog, Tatoveringer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *