Tatoveringer som kunst

breast-tattooFor mange, ja faktisk de fleste, så er tatoveringer noget der bliver anset som noget helt igennem personligt. Dette bør det selvfølgeligt også være. Hvis man ønsker at få noget tegnet permanent på kroppen skal det selvfølgeligt også være noget man ønsker at have blivende og som man kan relatere til. For mange så er tatoveringer også en kunstform, hvilket jeg i den grad er enig i.

Jeg har aldrig interesseret mig helt vild for traditionel kunst med malerier, skulpturer og så videre. Faktisk så kedede jeg mig virkeligt meget hver gang jeg blev slæbt med på et museum som dreng og havde mest af alt lyst til at skrige eller falde i søvn. Da jeg fik min første tatovering ændrede det hele sig dog. Her kunne jeg lige pludseligt se en mening med kunst og siden dengang er jeg begyndt at gå meget op i tatovering som en kunstform hvilket også har gjort at jeg nu kan håndtere andre former for kunst.

Jeg vil mene at tatoveringer er en af de mest noble kunstformer der findes. Når en maler laver en fejl er det relativt nemt at rette til. Når en tatovør derimod laver en fejl, så er der tit ingen vej tilbage og der skal gøres noget kreativt for at rette op på fejlen. Samtidig syntes jeg det er fantastisk et ens kunst bliver afbilledet på noget levende som bevæger sig og kan vise ens kunstværk frem for en i stedet for noget statisk som står i et kedeligt museum.

This entry was posted in Blog, Tatoveringer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *