Tegnekursus og inspiration til hjemmet

Jeg har haft en travl måned hvor jeg har gået igennem en masse forskellige projekter og fået en masse god inspiration til mit liv og mine tegninger. Jeg startede måneden hårdt ud med at tage til et tegnekursus hvor jeg fik nogle gode fif og råd til forskellige teknikker så jeg kan få endnu flere værktøjer til mine tegninger for at gøre dem endnu bedre. Jeg følte egentlig at jeg havde godt styr på det meste inden jeg tog til kurset, men valgte alligevel efter jeg fik det anbefalet af en ven at tage til kurset.

Jeg blev positivt overrasket og det var ganske lærerigt hvilket var en fornøjelse. Jeg havde godt styr på de fleste ting, men der var dog alligevel en del småting jeg manglede så det var super godt at få det hele ind så jeg kan forbedre mig endnu mere.

Ud over kurset så hat jeg også brugt en del af min tid på ting rundt omkring i huset. Jeg har længe haft brug for at få gjort en masse ting der inkluderer en mindre ommøblering. Det er egentlig noget jeg ikke normalt orker, men som med så mange ting i livet, så er det noget der bare skal gøres og ikke skal udsættes for meget. Med inspiration fra indlægget her http://www.radiatorfabrikken.dk/afslapning-med-ommoblering-af-stuen/ gik jeg dog i gang og fandt en lidt anden indgangsvinkel til det, hvor jeg tog opgaven i stiv arm og fik det vendt fra at være noget irriterende at skulle gå i gang med, til at det faktisk blev ret underholdende. Det handler meget om en tilgangsvinkel og attitude. Det er noget jeg også skal til at lære mig selv noget mere og ikke altid have en negativ indgangsvinkel til de opgaver der skal klares.

Det hele endte dog med at blive ganske fint og jeg var selvfølgelig super glad efter jeg fik fuldført opgaven. Det er også noget man altid skal tænke på – nemlig den glæde man får når tingene er færdige. Nu hvor det så er gjort har jeg så også mere tid til måneden til at slappe af i og få sat værk i andre opgaver.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *