Velkommen til bloggen

Jeg hedder Martin og dette er min personlige blog. Som navnet antyder så går jeg meget op i tatoveringer. Jeg er ikke selv tatovør, men jeg elsker at tegne og få inspiration fra tatovørernes verden, som jeg finder meget interessant og en helt igennem super fed kunstform. Jeg vil her på bloggen skrive om forskellige typer af tatoveringer og give et indblik i hvad det netop gør at jeg finder det så fascinerende og hvad det har gjort at jeg har valgt at tildække min krop med tatoveringer, hvor der er også er flere på vej.

Ud over tatoveringer vil jeg selvfølgeligt også komme ind på en masse andre ting her på bloggen. Jeg vil også beskrive mit liv hvor kost og sundhed har en stor indflydelse samt en masse andre i interesser og emner der omkredser mit liv, som jeg håber I vil finde interessante. Det er første gang jeg har bevæget mig ud i at skrive en blog, så jeg håber selvfølgeligt at I vil tage godt imod den og de indlæg jeg vil skrive her på siden og jeg vil selvfølgeligt gøre mit bedste for at gøre bloggen så spændende som jeg har mulighed for.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *